Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strategier tar slut. . .


.slut

 

stått stilla i smärtan

blåst på såret

slutat pilla upp sårskorpan

vårdat vackra minnen

 

insiktens verkliga

ansikte grinar

konturlöst

punkt slut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 12:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket smärtsam läsning.
2009-01-26

  Ronny Berk
rubriken och avslutningen tydliggör på ett smärtsamt sätt budskapet...
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Du skriver så det gör ont.

Eva
2009-01-24

  notsomad
kort, koncisist och träffande. Gillar den avhuggna, osentimentala tonen
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP