Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mun

Att människor är olika det vet vi ju.
Men ibland förstår vi inte varandra
för att vi har så olika referenser

Men om alla visste att vi har fått två öron
för att lyssna dubbelt så mycket
som vi ska prata
Skulle nog inte världen se ut som den gör




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-24 14:46



Bookmark and Share


    Tea Alex
Svår balansgång även där.
Det är svårt att veta vad som är bäst ibland har jag märkt, att tala eller lyssna. *funderar*
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt