Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andras bördor

Jag lyssnar på dig
med öppet sinne
jag känner dina känslor
djupt härinne

Jag tar din sorg
och bär den åt dig
men vad jag glömde
jag tänkte inte på mig




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 15:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Svår balansgång det där...
2009-01-24

  Lotti
jo är en konst att kunna bära utan att för den skull ta över....
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt