Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sörja

Jag kan känna empati
med en svikare
Jag kan känna kärlek
för en kall
Jag kan sörja någon
som gjort mig illa
Men inget hjälper
i något fall

Det gör ändå lika ont




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-24 15:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
:)
Bra uttryckt!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt