Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vespaägare på Söder


Död för dig

Undrar vad du tänker
när du tänker på mig

Undrar vad du minns

Jag tror att du fnyser
åt allt jag haft

Och åt allt som finns

Undrar om du minns
något som var bra

Funderar vad det kan va

Jag tror att du rynkar
på näsan åt allt som var jag

för kritik var det enda du sa

Undrar om jag
tillförde dig något

Undrar jag idag

Något som helst
av lärdom och kunskap

Men dina ord är nog din lag






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 16:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fint skrivet! Jag blir nyfiken och vill veta mer!
:)
2009-01-24

  Ronny Berk
ansatsen "vespaägare" för mina tankar till en trafiksituation men texten förmedlar mänsklig anknytning, kanske om en resa på bönpallen till hem eller bort...
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt