Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doorstep

Det är inte det att jag inte vill
det är bara det att jag inte vet


Hur.




Övriga genrer av EeB
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-24 19:28



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Precis så i alla sin simpla enkelhet så lyckas du förmedla mer än en tegesltensroman


Bra, hörududu!
2009-01-24

    Melona
precis.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

EeB