Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I never knew

Igen. Glaset på kanten,

Krossar

Tusen diamanter sprids

Rädslan droppar knappt genomskinlig, blandas med en slags kärlek som sipprar

från en utsträckt hand

utan värme.

Ett slag.

Blodet smakar

inte hälften så illa som blicken, sveket

 

vetskapen om att allt är som normalt imorgon.




Fri vers av EeB
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-09 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EeB