Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Jag är vuxen. Du är vuxen. Tillsammans blir vi tonåringar igen.




Age is just a number

 

Jag vågar inte mycket och därför slutar det med att

 

 

 

 

lyset släcks

 

 

 

 

Ljudet höjs

 

 

 

 

...och vi pussas när ingen ser.

 

 

Precis som förut.




Fri vers av EeB
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 00:12



Bookmark and Share


  franz
skön! fint!!
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

EeB