Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simplicity

Sakta börjar jag hoppas
Förvänta mig
Se fram emot
Vilja

Vad är nästa steg?

Längta till.

Nästa gång
Nästa skratt
Nästa blick

Men åh, jag glömde - det gör jag redan, jag

 

längtar efter

 

Kärlek




Fri vers av EeB
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-09-06 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EeB