Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robot

 

Så blev jag plötsligt sårbar igen.

Jag behöver inte ens läsas, det syns så tydligt på ytan.

Nu kan alla krossa mig så lätt.

 

Bara för att du finns.




Fri vers av EeB
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-10 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EeB