Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nineteen

 

Jag vill hem.

 

Inte till staden jag egentligen bor i.

 

Utan jag vill hem,

 

 

hem till kärlek.




Fri vers av EeB
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EeB