Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelbottnad

Jag tror du är bi
men det skiter jag i

Din manlighet
tar man inte miste på

Du kan nog attrahera
vem som helst

Även om du inte
verkar tro så

Men du är historia
och det är för väl

För du ville bara ha
det du inte kunde få

Jag hade nog ändå
lämnat dig av annat skäl

För dina gömmor om dig
skulle du aldrig låta mig få reda på







Det jag faktiskt redan visste





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 22:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den texten förmedlar mej en känsla av uppgörelse med det förflutna, en intressant inledning och en klargörande avslutning...ja...
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt