Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föredrar det ljusa

Gråtung hänger molnen nu
nästan över husen

Sinnet vaknar sakta upp
tänder alla ljusen

Föredrar det ljusa se
öppnar upp det fina

Drar in andan djupt och då
lyser även tankarna mina




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 09:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Mer ljus åt folket!
2009-01-25

  Ronny Berk
goda rim och goda tankar, tycker om anslaget i den lyriken...
2009-01-25

  Eaglemountains VIP
Mycket ljus, det förlösande - i denna poesi - vackert!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt