Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loosing


Det är det stabila som förorsakar mest skada när det väl rasar.




Övriga genrer av EeB
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 00:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kan ju så vara
det hade man ju
inte väntat sig!
Verkligen klokt skrivet!
*******************
2009-02-02

    Melona
hm...

får nog klura på den här lite...

kankse, att det är så.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

EeB