Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver konstigt och fult men jag skriver inte för att det ska vara vackert,jag skriver för att för en gångs skull få slippa smärtan.


inte värd att leva.

jag kastar mig gråtandes på marken ,känner kylan
som sprider sig och jag trycker ihop mig som en boll
tårarna bränner i ögonen och jag känner saknaden och smärtan som
du lämnade. jag ropar tyst ditt namn och hör hur regndropparna slår mot min jacka.
Jag gräver ner huvudet i händerna och somnar. Jag var en trasig ängel ,en ängel utan vingar ,utan vänner och utan själ .jag var inte värd att leva här,inte en endaste gång.
Saknad blev jag aldrig ,inga tårar föll nånsin för mig och nu är jag borta ,utan andetag,ensam i något som skulle kunna vara himlen ,jag blev straffad för mitt förra liv ,blev skickad till verkligheten.




Fri vers av jivah
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 15:50



Bookmark and Share


  fröken a.
Jag tror att det är ganska många som känner ungefär likadant, tyvärr. Det gäller att ta sig igenom smärtan som står i vägen, det gäller att leva vidare och njuta av de underbara stunder som vi faktist, trots allt får uppleva. Det gäller att fortfarande komma ihåg, att det faktiskt finns något bra i den här verkligheten.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

jivah
jivah