Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kommer att sakna dig när du är borta ,men jag får ju iallafall komma och hälsa på dig. Jag hoppas att du får det bättre nu ,i en bättre stad med bättre människor. det är helt ok med mig..


byebye.

jag har försökt att göra mitt bästa varje dag,varje minut jag har spenderat med honom , men ändå är jag så osäker på om han älskar mig. Det har gått nitton timmar sen vi sågs sist och jag måste säga att jag saknar dig så enormt. Att du inte längre kommer att tralla runt i samma stad som jag ,att vår förhållande kanske tar slut snart äter upp mig. Jag vill spendera resten av mitt liv tillsammans med dig för du är den som gör mig lycklig. min värld skulle falla utan dig ,mitt hjärta skulle inte klara av att slå och min hjärna skulle vara helt (jävla )dum i huvudet. jag har hört om så mycket,folk förlorar sig själva i sina förhållanden ,i vårat fann jag mig själv. Det finns inte ord till att beskriva för hur bra du får mig att må,hur lycklig jag blir av att bara titta på dig ,hur mycket jag vill krama dig när du ligger där och sover. Sen den dagen jag fann dig har jag mått så jävla bra och när du inte längre är här..när vi inte kommer att ses lika ofta så är jag rädd att det är sista gången jag känner såhär ,du är min livskraft och tanken på att förlora dig gör ont. Vi hade en vänskap ,sen fick vi kärlek. Men ibland undrar jag om vi gjorde fel val..om vi inte bara skulle vara vänner istället? jag hatar att tänka den tanken men jag är bara så rädd att förlora dig..




Fri vers av jivah
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jivah
jivah