Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mamma ..jag älskar dig.


jävla cancer..

jag minns dom dagarna jag mådde så jävla dåligt och kom hem till dig på eftermiddagarna och la mig tätt intill dig och berättade för dig hur dom lyckats ta sönder mig ännu mer och du strök alltid undan mitt hår och viskade att allt skulle bli bra .jag vet inte om jag kommer orka ,vet inte om jag kommer orka se allt hända framför mina ögon och veta att jag inte kan hjälpa. två till tre månader och det ska föreställa bra nyheter ,hur kan man bli glad av två till tre månader? jag ska njuta av varje ögonblick med dig mamma och när tiden passerat och vi står där efter två till tre månader så ska du hålla min hand och le mot mig för jag vet att du kommer överleva, du är ju min älskade starka mamma som klarar vad som helst. I mina ögon är du en hjälte. överlev ,snälla? jag ska stänga av tårarna och bita ihop ,ska aldrig visa hur ont det gör att veta vad som närmar oss. Du lovade mig kärlek när du pussade min panna för första gången och jag lovade att jag skulle ta hand om dig och behandla dig som du förtjänar ,men jag misslyckades ..jag hatar världen och vad vi har gjort den till.



jag ska aldrig i hela mitt liv stoppa en cigarett i munnen..




Fri vers av jivah
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-30 12:17



Bookmark and Share


    Den utvalde
ja önskar att min pappa dog o att din morsa överlevde min farsa är det största svinet som finns
2009-02-03

  JansonAlexandra
vad hemskt:( hoppas hon fick hjälp. min mormor dog tyvärr i cancer så för mej är de det värsta som finns:( mend in mamma klarar det nog
2009-02-03

  annajohanna
Tänker på dig.
En varm kram!
2009-01-30

    Lars Gullberg
Precis, jävla canser. jävla liv överhuvudtaget som utsätter oss för det här. Du är så stark som håller ut

Har själv en mamma som fick sjukdomen

kram på dej

Lasse
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

jivah
jivah