Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att gå vidare

En uppäten glass, är en uppäten
glass...
Det spelar ingen roll hur mycket jag
slickar på pappret.
Det blir ingen ny glass i det igen.




Fri vers av RogerIvan
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-14 14:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så är det - bara att köpa en ny då!!;-) Men - för att vara mer seriös så vill jag säga att så är det egentligen med mycket i livet - somligt går att skaffa nytt, annat inte. Bra text!
2009-06-02

  Ilona _L
Sååå sant...
2009-02-17

  Maria Natasja
Sant....Men som peter skriver här nedan, varför finna sig i det?
2009-02-14

  peter markurth
varför finna sig i detta?allt går att uppnå,med vilja..
2009-02-14

  Carola Zettergren
Sådant är livet, bäst att finna sig i det!:)
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan