Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför då då

Varför bryr jag mig
om vad du tycker

Varför tänker jag
på dig över huvud taget

Varför hånler jag
åt ditt elände

Varför tror jag att du
inte har förmåga att känna

Varför kan du inte lämna
min skalle för alltid

Din förbannade självgoda
kritiska, dömande idiot




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 20:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
ARG dikt! Bra! Heja!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt