Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgift

Gråten sitter fast i mitt bröst
och har inte flyttat ut

Den gör sig påmind
var gång jag ser ditt namn

Känslan av tomhet är tung
kan man skära bort den?

Som en böld sitter du där
som en elak varig svulst

Och luktar illa

Ge mig motgift




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 20:38



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja ett motgift vore mkt bra att ha!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt