Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är trappan?

Idag är det en dag som alla andra
men för mig är det en dag i källaren
Den är mörk kall och fuktig

Inga fönster finns det,
bara kall fuktig jord

Några stenar

Ser inget ljus någonstans
Och tanken på dig

gör det ännu mörkare


Var är trappan?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 20:40



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh sorglig och vacker.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt