Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var en sådan dag


Stupid

 

Syster och jag kommer aldrig överens

men jag älskar henne, hon vet hur det känns




Övriga genrer av EeB
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EeB