Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror...


Vem är den rätte?

Att det är han som ser mig
i alla mina skepnader
och respekterar dem alla

Att det är han som finns där
även när det stormar

Att det är han som ser mig
i ögonen så jag blir svag
i benen oavsett hur mycket
jag tränar

Att det är han som kan fånga
mig om jag faller

Att det är han som har förmåga
att se det fina

Att det är han som jag kan
titta på och bara njuta och att
hjärtat fylls med värme

Att det är han som vågar
säga ifrån ifall jag gör något
som inte passar

Att det är han som lyssnar
när jag har något att säga

Att det är han...




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 06:51



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jättefint! :)
2009-01-27

    Bodil Sandberg
Härliga rader..man måste ha tron..man måste tro..så är det bara
2009-01-27

    ej medlem längre
Eller är det du som ser att hans ben är svaga trots träning... Ja, lite spännande hur man kan vända på det? (jag tror nämligen att det inte spelar så stor roll hur HAN gör eller är) Det största är kärleken i det egna jaget.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt