Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd är färgen till mitt liv

Jag såg en färg
och den var röd

Den betydde
inte död

Tvärtom
var det livet

Äntligen
var det för mig givet

Dörrar öppnar sig
igen

Se där kommer
en god vän

Kärleken
till mitt jag

Ska jag följa
helt en dag




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 20:26



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Gillar dikten fin som bara den
Rött är en av mina favoritfärger
mvh ak
2009-01-27

    Tea Alex
De sista två styckena var jättefina!!!
:)
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt