Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkraften har vaknat

Urkraften i mig har vaknat
det är den som jag har saknat
Visste något som var borta
därför kom jag då till korta

Varje gång jag trott mig finna
mannen som var till denna kvinna
Har jag tagit misste på
modern i mig kom fram då

Tagit hand om de hjälplösa
stackars krakar att förlösa
Men nu har jag vårdat klart
det är nu helt uppenbart

Nu kan jag och vill jag se
denna mannen mot mig le
Han som får mina ben att skaka
jag vill bli hans maka




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 21:00



Bookmark and Share


  Erik L
Underhållande och lite lättsam dikt med ett allvar lite gömt i den lättsamma tonen. Gillade den första versens avslutning allra bästa.
2009-01-27

    Tea Alex
*skrattar*
Underbart!!!
2009-01-27

  Mona*
Mm, häftigt!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt