Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakobs stege

 

i mörkrets djup
fann hon en stege

av ljus




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-27 21:49



Bookmark and Share


  Marreb
Hopp i koncentrat!
2009-02-06

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Hoppfullt!
2009-02-03

  Michaela Dutius
Ljuset
som leder ur mörkret
jaaaa...det finns ljusstegar
2009-02-01

  Mikael Lövkvist
Ja!

Grattis till upplevelsen, och till den fina diktskapelsen.
2009-01-28

    Mejja
Så underbar!
Så tröstefylld!
2009-01-28

    Jnåt
skönheten lyfter stegvis!
2009-01-28

  Eva Langrath VIP
Vacker skildring av väg ut ur mörkret. Orden lägger sig som bomull.

Eva
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth