Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet skulle börja efter nian

.

Besvikelsen slog hårt
då det visade sig

att hon inte längre vågade leva




Fri vers av Mejja
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-28 13:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Stark poesi när den är som bäst
2009-02-01

  peter markurth
stark...
2009-01-31

  rebecca d
kram!
bara i Honom= möjligt!
du säger mycket på få rader
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja