Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om slutet för oss vore musik för andra att lyssna på








hon är ett vackert instrument

att spela på, någons känslor

skapar det där underliga

ljudet när du sover, bredvid mig

går en melodi jag inte längre

känner igen













Fri vers av Robert W
Läst 736 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-01-28 15:20



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ah vafan nu har jag läst den minst sju gånger och fortsätter att trumma på skrivbordet med ett bedövat leende. Den här är riktigt jävla bra. Som - jag hör vad du säger men jag förstår dig inte. Eller att se någon andas för någon annan långt därborta, det finns inte där längre, någon har bytt ledmotivet. Fan vad jag vecklar in mig. Jag tycker den är bom bom bom, den sitter. För det ligger en främling i sängen brevid, vem har ändrat allt. Titeln, ah välsmakande.
2009-01-28

  Suzy med punkterna
Vacker helt enkelt.
2009-01-28

    Melona
tycker om
i sin enkelhet...

fint.
2009-01-28

    deb8
snyggt, snyggt och tankeväckande melodiskt!
2009-01-28

  Daemon
Ibland måste man stämma instrumentet för att kunna spela vacker musik :)
2009-01-28

  Johan Pollnow
utan att inte riktigt förstå
som man natuligtvis
inte behöver
eller kanske ens bör

så rycks jag med
precis som i en melodi.
2009-01-28

    Lars Gullberg
Du förmedlar en känsla här Robert

Får mej att tänka till

jo tankarna far fritt

det är nog meningen

Snyggt

Lars från södra förorterna
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W