Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten I

Jag är katt kring het gröt

Har aldrig fattat vad katter vill med het gröt

Förrän nu

 

Katter äter inte gröt...

 




Fri vers av Trätobroder
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-01-28 17:29



Bookmark and Share


  Maria Natasja
hahah, denna va ju bra!! Ge dem torrfoder. Dessutom har jag oxå undrat, vad gör dem vid gröten???
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder