Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parasit med dubbla budskap

Den som säger sig veta allt
har ingen kunskap

Den som kritiserar alla andra
har ingen självinsikt

Den som är lärd
och inte följer sin lära
utan använder den för sin egen
parasitering av andra
Är inte bara oproffessionell
Utan också en förmodligen bitter
självömkande projicerande
surbula.













Det är tur att jag kan allt
Ser allt
Och bara använder andras
energi för min egen del
eftersom jag inte har någon själv




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-28 18:40



Bookmark and Share


    poesismed
Bitter?
"surbula" mycket bra, det biter i skinnet
och väntan ner till konklusionen, den funkar, fast jag blev förvånad först, ojdå
2009-01-29

    Tea Alex
*skrattar*
Slutklämmen var riktigt rolig!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt