Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grejor överallt

Ju mer prylar man har

desto mer förvirrad blir man




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 19:17



Bookmark and Share


    poesismed
oxå, helt enkelt sant o så gillar jag "grejor" (hi hi)
2009-01-29

    Tea Alex
Sant! :)
2009-01-29

  friheten
Så är det brara
2009-01-28

  Lotti
ja så sant
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt