Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen känner jag att jag kan gå vidare Jag har hittat mig igen


Tårarna har torkat

Nu har glädjen vänt åter
inte längre jag gråter

Gråten var för egen skull
inte för din om du trodde

Dig har jag inte sörjt
det är min egen förlorade själ

Men nu har jag funnit den
jag den hem åter rodde

Du går inget att göra åt
för du är kall som en säl

Stel som en pinne
och sur som en möglig svamp




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 21:16



Bookmark and Share


    Tea Alex
:)
Jag känner igen mig.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt