Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget

Jag kan känna det i varje fiber i min kropp.
Jag kan känna hur hela marken skakar.
Det är på väg, det är snart här.
Tåget.
Sakta, sakta går det framåt.
Det kommer inte stanna här.
Tåg, tåg, tåg, tåget.
Det är på väg till landet där solen lyser.
Bortom morgondagen.
Jag längtar efter solen
och tåget som ska föra mig till den.
Här finns ingen sol
Jag får nöja mig med månen som lyser upp min väg.
Jag tror… jag tror jag ser det.
Tåget tåget tåget
Hurra!




Fri vers av Alexa_star
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexa_star