Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Inspiration

Tre små rader
Ned klottrade på ett papper…
…det är allt

Eller förväntade du dig något mer?
Något om universum, mänskligheten
Och dess framtid?

Klockan 4 på moronen?!
Hur kan du göra det?
Varifrån skulle jag få sådan inspiration?

Jag ser bara vit
Rad efter rad av vita dunkar
Det är min inspiration!

Jag antar att det är det enda som universum kan erbjuda mig just nu
Men en dag kommer allt det vita vara borta
Då kommer jag få min inspiration!




Fri vers av Alexa_star
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-01-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexa_star