Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskling

Älskling du kom till mig i en febrig dröm.
Från ingenstans i den här världen.
Nej från ett land av drömmar och fantasier.
Av otroliga krafter är du gjord.
Norr och syd samman smält till ett,
Plus och minus, man och kvinna.
Men är du på riktigt?
Kan du leva upp till mina förväntningar?
Jag vet inte vad jag ska tror?
Jag är nog för skadad
för att helt kunna lita på dig även om jag vill.
Jag vet att du kan hålla om mig.
Men kan du hålla upp mig när jag behöver det?
Kan du vara stark när jag är svag?
Kan du förstå när jag är förvirrad?
Kan du handla när jag är paralyserad?
Jag vill inte bli sårad igen,
Jag orkar inte, kan inte, får inte bli det.
Så vissa för mig att du verkligen är på riktigt.




Fri vers av Alexa_star
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 22:10



Bookmark and Share


    mtidass
fint skrivet. de är inte lätt när hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. Men kärlek innebär risker, och i slutändan är det oftast värt de.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Alexa_star