Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tung dag har blivit kväll och snart är natten här


NATTEN KOMMER SAKTA

En stilla stund, samla tankarna

försöka glömma det som tyngt
denna dag

ta med det ljusa och vackra
som trots allt finns vid tunnelns
slut

ta med det in i natten, låta Honom
vara vid min sida

jag vet att mina tårar varit många
idag, men med hopp om en bättre
morgondag, går jag nu till nattens
vila


anits 28 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-28 23:48



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, känns igen!
2009-02-02

  Michaela Dutius
han tar det onda i sin hand och förvandlar dina tårar till juveler i den krona du en gång ska bära
2009-02-01

  Eaglemountains VIP
Håller med i Bibbis kommentar ....
2009-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Bäst är att segla med Jesus i båten.
2009-01-29

    Madeleine Ågren (Maduska)
Nu hoppas jag du sover gott och lugnt.
2009-01-29

  Bibbi VIP
"Om jag än vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty Du är med mig; Din käpp och stav trösta mig". Psalt.23:4
2009-01-29

  Sladjana Zubcevic
"jag vet att mina tårar varit många
idag, men med hopp om en bättre
morgondag, går jag nu till nattens
vila"
Vackert skrivet min vän.
Kram
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP