Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hörde en vackersång som gav mig inspiration


JAG VILL FÖLJA DIG

Jag vill följa Dig, jag vill älska Dig, alla
dagar som mina steg finns här på jorden

Jag vill i mitt inre rum, bevara Dina ord,
jag vill läsa dom, jag vill minnas dom,
alla dagar som jag har

Jag vill andas luften, som Du skänker
mig, jag vill vandra i Din skapelses natur

Jag vill sjunga alla vackra sånger, till
Din ära, jag vill finnas nära Dig, vandra
i Dina spår

Jag vill känna att min tro den bär, att Du
alltid finns där när tvivlen och rädslan, griper
tag i mig

Jag sänder min hälsning till Dig, här från
jorden till Dig min Far som i himlen har
Din boning


anits 29 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-29 13:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
att "bevara dina ord" är som att hänga upp lampor som Gud sedan tänder.
Underbara möjlighet.
Applåd!
2009-01-30

  Sladjana Zubcevic
"Jag vill följa Dig, jag vill älska Dig, alla
dagar som mina steg finns här på jorden"
Underbart skrivet min vän.
2009-01-29

  Ann-christin
Vacker underbar dikt om
kärlek kan känna ömheten
i denna text
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP