Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skön dikt som får dig att tänka till...


Bara genom ett fotspår

Trampa på snön och se på ditt fotspår.

Tänk på alla dessa år, känns det som ett sår för varje steg du slår?

Känns det ensamt när du frågar dig själv hur du mår?

Tänk då på de som är närmst dig är vad du får, lämna det som återstår.

Det viktiga är att du förstår att bara några ord kan ändra på dina spår.

Så hoppa på rätt vagn och åk igenom alla dessa människoår.




Fri vers av Mert
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 16:44



Bookmark and Share


    Miss Johansson
gripande..
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mert
Mert