Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätter på mp3n och rör mig med stil, representerar texten ”Välkommen till”. En text som förklarar det människor inte förerdrar!


Välkommen till

Jag öppnar dörren till dig som vill se smutsiga pengar hårda undergångar för små ungar. Föräldrarna som blundar och barn som plundrar. Jag ser folk som gör allt för sedlar medan jag pendlar genom Malmös mest kriminella områden. Nu vågar jag förstöra tråden och förklara hur svårt det egentligen är och hur lite vi egentligen ser. Hur få som egentligen ler, så många som fäller ner huvudet bland det vita pulvret. Jag ser blodsprängda ögon, folk som går till attack och folk som får hjärtattack. En efter en lämnar denna värld, men vem förstår sorgens hämnd. Jag ser tjejer som häller i sig en hel flaska ren sprit, gör saker som inte är med flit och dagen efter undrar dem hur dem kommit dit. Välkommen till området jag lever på, små hus med röda stenar på. Ska det egentligen vara så?

Skrivet av: Mert Tekel




Fri vers av Mert
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mert
Mert