Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På jobbet


Era

Organisera
planera
multiplicera
diskutera
fantisera
strukturera
sortera
markera
fakturera
informera
periodisera
radera
sanera
bolagisera
attestera
formatera
gradera
husera
irritera
kreditera
legalisera
motionera
navigera
opponera
prioritera
stationera
editera




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 20:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
*skratt*
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt