Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om rädslan för förändring


Livrädd

Livrädd....

- för att flytta ihop
det funkar ju så bra nu,
kommer vi bråka om skitiga strumpor?
kommer jag sitta å vänta i stället för å leva mitt liv?

- för att bilda familj
är det inte bättre som det är?
tänk om det blir jättejobbigt å ja inte pallar?
tänk om ja ångrar mig?

- för att inte ha nåt jobb att gå till
men det är ju så skönt att sova å gå på stan,
vad ska ja svara när ja träffar en gammal klasskompis? - Nej jag är arbetslös just nu... - fast det är ju större delen av göteborg visst ändå numera

- för att lämna lägenheten
soffan är ju skönast... Umgås?! Hur menar du då??

-när vänder det igen?




Fri vers av *Gabriella*
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 20:15



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
puss gumman, du vågar då det är tid för förändring, men kanske dax att våga hoppa utan fallskärm ibland ;)
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

*Gabriella*