Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev din dröm

Lev din dröm
låt den ta dig

Med på resan
den du vill

Endast förändring
är beständig

Se nu att du
kommer till

Den där vägen
den du önskar

Den du alltid
tänkt att ta

Se ditt liv nu
när det grönskar

Se till att du får
det du vill ha






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 20:36



Bookmark and Share


    Tea Alex
Se ditt liv nu
när det grönskar

Se till att du får
det du vill ha


!!!
:D
2009-02-01

    poesismed
"Endast förändring
är beständig"....
Det är snykkt, mycket snykkt !
T.
(sorry om kritiken inte är så konstruktiv, mer spontan..
men för mig är denna strof central i dikten o dess essens...)
tackelitack !
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt