Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ser jag igen

Nöjd med dagen
är till freds
med min insats gjord

Rensat undan
gammalt skräp
nu kan jag se mitt bord




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 21:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
*skratt*
:)
2009-02-01

    Bodil Sandberg
hii..känns igen..skön känsla det där!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt