Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg


Halva inne

möt mig

då helt




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 516 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-01-29 22:33



Bookmark and Share


  Ilona _L
En nåd att stilla bedja om!!!
2009-02-02

  Suzy med punkterna
Enkelt och snyggt!
2009-02-01

  Cosmic Johanna
Mycket stark känsla genom dessa korta rader, som ger så mycket uttrymme för bilder och fantasi, du lyckas igen genom korta dikter beröra något mycket levande, applåder!
2009-01-31

  Mr Lindemann VIP
Ja, här är det något som du fick till det bra på så
2009-01-31

  Maria Natasja
Snyggt som attan!
2009-01-30

  Anna Liljestrand
stor tanke på få rader!!
2009-01-30

  Blåbäret
som att komplettera varandra liksom...tjusigt!
2009-01-30

  friheten
Jättefin skriven!
2009-01-30

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-30

  © anakreon VIP
Belönas med en applåd, ett leende och - som jag hoppas - en kraftig och målmedveten motstöt!
Carl-Erik
2009-01-30

  Havsbris
Inget bättre
och lyckligare eller
skönare än att
mötas på mitten,
utan att någon
dominera; där i
centrum när delar
blir helar,

ganska rika ord,
massor tolkningar
i båda riktningar,
den mänskliga eller
materiella... Allt
handlar om känsliga ändå

Bravo! ;o)
2009-01-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj, den här var verkligen som en kanon! Jätte-bra!!! :)
2009-01-30

    vide
få ord säger mycket ;-)
2009-01-30

    ej medlem längre
Många tankar man får här...
2009-01-30

    Gerard
skönt. jag älskar progressiva optimister!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi