Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frekvenser

 

fjärilar genom natten
lämnar livsspår

andlöst




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 16:52



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Så bra titel och sistaord. En text att inte bli klok på och därför helt smälta in i sig.
2009-02-03

  Michaela Dutius
andlöst läser jag...suverän diktning
2009-02-01

  Eva Langrath VIP
Nattlig bearbetning i vacker tappning.

Eva
2009-01-30

    ej medlem längre
jag vet inte om det är aningslöst... jo, det är det väl, på sätt och vis. kanske... vad vet vi om fjärilar?

dina rader skänker mig ett lugn iaf. tycker om!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth