Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holiday of my dreams

Denna plats
Är som ingen annan

Jag får resa hit ofta
det är gratis

Jag får ta med mig souvenirer hem
Alla känslor är tillåtna här

Jag är hel här
mig själv

Jag är älskad och omfamnad.

Den är mer äkta än verkligheten.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 16:56



Bookmark and Share


    baruk
Det är skönt att få ha många sådana sköna platser i ens inre värld!
2009-03-24

  Bjarne Nordbö
Grattis.
2009-02-03

    snöö
Sådan platser är fina att ha, känner igen mig i dina ord. Härligt diktat.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl