Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shakespeare

-Att vara, eller att inte vara, det är frågan.
Nej.
Det var fel.

Ordet var från början längre. Det stod
"feel". Bokstäverna har suddats ut, och en klåpare gissade. Fel.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl