Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten

Barnet på bilden flyr
jag tänker på min dotter

barnet på teven flyr
jag tänker på min dotter

bilden på barnet styr
mina tankar på min

Min
min
Jag
De.





Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-09 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl