Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄR MIG

Bär mig över vattnet, håll mig i dina
starka armar, älska mig för den jag

Du vet allt Du alltets Herre, Du ser mig
när mina krafter tryter, Du hör mig när
jag ropar ut min ångest

Du leder mig rätt när jag går vilse, Du
finns här mitt i mitt liv

Du ser mig när jag försöker låtsas att
allt är bra, Du hjälper så mina tårar får
rinna, så min själ får gråta ut, och mitt
inre kan läka

Du är en vän att lita på, just i dag kände
jag din närhet extra mycket, Du såg till
att jag sa dom rätta orden

Orden som jag sagt så många gånger,
men kanske inte tydligt nog, orden som
kom över mina läppar ur min mun var

Jag orkar inte, mäktar inte med all press
all stress som läggs på mig, jag fick svar
direkt, vi ser det, du ska inte behöva ha
det så här

Så tack Herre att Du just idag fanns vid
min sida, gjorde mig modig så att jag sa
dom rätta orden, så andra förstod


anits 30 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-30 18:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland märker vi inte att Han bär oss för smärtan och oron är så stark....
mycket vacker och berörande dikt
2009-02-01

  Bibbi VIP
Ja, det är viktigt för den egna friden att alltid så långt det är möjligt ha "rätt ord till rätt person i rätt tid"
Det är något vi kan be Gud om och få bönesvar visar Du oss här.
Tack för Ditt goda föredöme!
Applåd!
2009-01-31

  Mr Lindemann VIP
Fin text som i sin finstämdhet inger hopp om en tro som ger
2009-01-31

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ibland får dina dikter en extra lyster, som denna gång. Den förmedlar så stor innerlighet att jag blir lyrisk! TACK!
2009-01-30

  Sladjana Zubcevic
"Du ser mig när jag försöker låtsas att
allt är bra, Du hjälper så mina tårar får
rinna, så min själ får gråta ut, och mitt
inre kan läka"
Vackert skrivet min vän.
2009-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Det heter i Skriften att vi skall bli burna på armen.
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP