Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter fast

Jag sitter fast som ett kedjat djur och kan inte längre vara koncentrerad.
Tankarna cirkulerar bara i riktningen *bort*, och gör mej sorgsen och stum.
Det blir en nödvändighet att dela upp dagen för att få något gjort. Hoppas orken återvänder.




Fri vers av mjuk
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 01:41



Bookmark and Share


    Mejja
*kjam*
Sorgsenheten gör dagen tung. Vet. Känner igen.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk